4boeken

een feestje voor lezers en schrijvers

Fotoverslag van het boekenfeestje op 31 oktober 2023 in Gouda

Geschreven door: op 05 november 2023


Wat was het leuk, het Goudse boekenfeestje op dinsdag 31 oktober in de Agnietenkapel. We hebben prachtig fotomateriaal gekregen van Hannah Hansen, dat we stap voor stap in deze blog zullen plaatsen. We laten dit ook zien op onze Facebook pagina, fijn als je ons daar wil volgen!

Rechts: Hanny Schoonderwoerd, auteur, ghostwriter, schrijfcoach en uitgever onder de naam Klare Taal.
Links: Loes Vork, marketingtrainer voor ondernemers en auteurs en mede-oprichter van het online boeken platform Bestelbijdeauteur.nl.

Samen bedachten we de formule 4boeken en organiseerden we dit boekenfeestje.

Leuke vraag: 'Wat is jullie verdienmodel?'

Nou, wij maken winst als we aan het einde van de avond minstens 12 auteurs hebben gezien die stralend over hun boek vertelden. Als we een zaal vol mensen hebben gezien die vol interesse naar hun verhalen luisterden. Als we na afloop bij de uitgang lezers zien vertrekken met een stapeltje boeken in de handen. Unieke boeken van lokale auteurs, gesigneerd en wel.

De kosten voor huur van de locatie en de geluidsapparatuur en een deel van de catering worden nét of nét niet gedekt door de opbrengst van de kaartverkoop. We zijn dan ook ontzettend dankbaar voor de vrijwillige inzet van onze professionele crew. Zonder jullie was dit niet mogelijk! We zetten jullie graag één voor één in het zonnetje met behulp van de prachtige foto's van Hannah Hansen. 

 (Dit is een groei-blog, hij zal steeds langer worden dus kom vooral een keer terug om verder te lezen!)