4boeken

een feestje voor lezers en schrijvers

Hanny Schoonderwoerd

Een plek waar schrijvers en lezers samenkomen. De schrijvers met wie Hanny samenwerkt willen niets liever dan verbinding maken met hun lezers, vertellen over hun boek en geïnspireerd worden door andere schrijvers. En dat alles in een toegankelijke setting. 4boeken heeft dát en zoveel meer waar Hanny voor staat. Oprechte interesse in elkaar – in dit geval de lezer en schrijver –, lokale samenwerkingen, diversiteit, het achterhalen van het verhaal van mensen. Met recht een feestje dus!  

Hanny is eigenaar van uitgeverij Klare Taal, schrijfcoach, schrijver van de roman ‘Grenslijn’ en ghostwriter.

 

Loes Vork

‘Lezers lezen graag 😉 en staan altijd open voor tips over andere leuke of interessante boeken. Bovendien zijn lezers nieuwsgierig. Ze willen meer weten over de auteur en vinden het extra leuk als de auteur het boek signeert of voorziet van een persoonlijke opdracht.

Auteurs vinden het meestal heel inspirerend om lezers te ontmoeten en te horen wat het boek voor hen betekent. Het is soms best lastig om nieuwe lezers te bereiken en om zichtbaar te worden tussen al die andere boeken…

Daarom vind ik het erg leuk om rechtstreeks contact tussen lezers en auteurs te faciliteren.’

Loes is medeoprichter van het online boekenplatform Bestelbijdeauteur.nl, marketingtrainer voor ondernemers en auteurs, en auteur van de boeken ‘Denk je dat je mij kunt helpen?’ (Uitgeverij Lucht) en ‘Uitgelezen’ (uitgegeven in eigen beheer).